Geurmachines

Geurmarketing speelt een cruciale rol binnen de retail, in hotels, kantoren en openbare gelegenheden om klantbeleving en omzet te maximaliseren. Onderzoek heeft uitgewezen dat de verkoop in boekenwinkels met 5% stijgt bij een chocolade geur en dat de boekcovers instore 3x zo vaak gelezen worden. Vrouwelijke busreizgers van Connexxion voelen zich 9% veiliger bij een geur die SmartNose ontworpen heeft.

SmartNose biedt een uitgebreid assortiment aan professionele geurmachines, geurverspreiders en geurverstuivers aan met een bereik van 5 m2 tot 1.500 m2. Van stand-alone geurverspeiders die instore gemakkelijk gepositioneerd kunnen worden tot geurmachines die op het airco systeem aangesloten kunnen worden voor een groot bereik. 

SmartNose kan de geurcartridges voor alle geurunits in elke denkbare geur leveren. Alle geuren voldoen aan de meest recente veiligheidseisen en zijn 100% safe. 


Custom-made geurmachines

SmartNose is tevens gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van op maat gemaakte geurmachines voor  in de retail (bijv. voor Philips), voor festivals en concerten en voor het openbaar vervoer (bijv. geurmachines voor de NS en Connexxion)

Klik hier om informatie aan te vragen over geurmachines, geurverspreiders en geurverstuivers


Cases Geurmachines: