Geurbeleving

Omdat het reukzintuig direct in verbinding staat met onze emotie, heeft geur een bijzonder sterke invloed op onze emoties en herinneringen. Het beïnvloed daarmee in zeer sterke mate ook het welbevinden in een ruimte. Om deze reden speelt geurbeleving, ook wel geurverspreiding, een cruciale rol in klant- en merkbeleving voor de retail industrie, hospitality industrie en de transport sector.

Steeds meer organisaties zetten geur strategisch in om de beleving van klanten te verbeteren, en positief bij te dragen aan het welbevinden van personeel. Uit wetenschappelijk onderzoek, uitgevoerd in samenwerking met Senta B.V., naar het effect van geur in de transportsector blijkt dat vrouwelijke busreizigers zich maar liefst 9% veiliger voelen wanneer een subtiele frisse geur in de bussen van Connexxion wordt verspreid.

Ook wordt geur steeds vaker ingezet om omzet te maximaliseren. Onderzoek heeft uitgewezen dat de verkoop in boekenwinkels met 5% stijgt bij een chocolade geur en dat de boekcovers instore drie keer zo vaak gelezen worden.

Geursystemen

SmartNose biedt een uitgebreid assortiment van professionele geursystemen aan, met een bereik van 5 tot 1.500 m2. Van stand-alone geurverspreiders die in-store gemakkelijk gepositioneerd kunnen worden tot geurmachines die op het airco systeem aangesloten kunnen worden voor een groot bereik.

SmartNose levert de geurcartridges voor deze geurunits in elke denkbare en gewenste geur. Alle geuren voldoen aan de meest recente veiligheidseisen van de IFRA en de REACH en zijn 100% safe. Benieuwd naar het uitgebreide geurspectrum van SmartNose? We geven graag meer informatie.

Daarnaast is het mogelijk om een geur op maat te ontwikkelen. Zie daarvoor ook: Geurontwikkeling

Custom-made geursystemen

SmartNose is tevens gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van op maat gemaakte geursystemen voor in de retail (bijv. voor Philips), voor festivals en concerten, en voor het openbaar vervoer (bijv. geurmachines voor de NS en Connexxion).

Klik hier voor meer informatie


SmartNose, Printerweg 10, 3821 AD Amersfoort
E-mail: info@smartnose.nl, Telefoon: +31 33 461 7355
Kvk: 30138314 BTW nr.:NL805475746B01


Algemene voorwaarden - Privacybeleid

Wij accepteren de volgende betalingsmethode

© 2018 Alle rechten voorbehouden