Geurverspreiding

Steeds meer organisaties zetten geurverspreiding strategisch in om de beleving van klanten te verbeteren, en positief bij te dragen aan het welbevinden van personeel. Uit wetenschappelijk onderzoek naar het effect van geur in de transportsector, uitgevoerd in samenwerking met Senta, blijkt dat vrouwelijke busreizigers zich maar liefst 9% veiliger voelen wanneer een subtiele frisse geur in de bussen van Connexxion wordt verspreid. Ook wordt geur steeds vaker ingezet om omzet te maximaliseren. Onderzoek heeft uitgewezen dat de verkoop in boekenwinkels met 5% stijgt bij een chocoladegeur en dat de boekcovers instore drie keer zo vaak gelezen worden.

Benieuwd naar wat geurverspreiding voor jouw bedrijf kan betekenen?

Neem contact op

Geursystemen

SmartNose biedt een uitgebreid assortiment van professionele geursystemen aan, met een bereik van 5 tot 1.500 m2. Van stand-alone geurverspreiders die in-store gemakkelijk gepositioneerd kunnen worden tot geurmachines die op het airco systeem aangesloten kunnen worden voor een groot bereik.

SmartNose levert de geurcartridges voor deze geurunits in elke denkbare en gewenste geur. Alle geuren voldoen aan de meest recente veiligheidseisen van de IFRA en de REACH en zijn 100% safe. Benieuwd naar het uitgebreide geurspectrum van SmartNose? We geven graag meer informatie.

Daarnaast is het mogelijk om een geur op maat te ontwikkelen. Zie daarvoor ook: Geurontwikkeling

Custom-made geursystemen

SmartNose is tevens gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van op maat gemaakte geursystemen voor in de retail (bijv. voor Philips), voor festivals en concerten, en voor het openbaar vervoer (bijv. geurmachines voor de NS en Connexxion).SmartNose, Databankweg 12, 3821 AL Amersfoort
E-mail: info@smartnose.nl, Telefoon: +31 33 461 7355
KvK: 30138314 BTW nr.: NL805475746B01


Algemene voorwaarden - Privacybeleid

Wij accepteren de volgende betalingsmethode

© 2023 Alle rechten voorbehouden