Désirée
Struijk

Femke
Veldhuizen

Lisette
Kraaijenhagen

Annick
van Arkel

Rene
SmitzDésirée Struijk
Co-founder


Désirée is een echte visionair, ze ziet ontwikkelingen en trends al ver van tevoren aankomen en kan er bevlogen over vertellen. Ze is een autoriteit op het gebied van zintuigenmarketing, klantbeleving, vitaal ondernemerschap en verandermanagement. Met haar (mensen) kennis en ervaring is ze een inspiratiebron voor velen. Ze zet mensen op scherp en zit boordevol ideeën en ambitieuze toekomstplannen.

Femke Veldhuizen
Office Manager SmartNose


Femke is een betrouwbare, gedreven en nauwkeurige professional met 20 jaar ervaring in een dynamische marketing omgeving. Zij heeft uitgebreide kennis over toegepaste geuroplossingen en een nuchtere en pure werk ethiek. Met oog voor detail zorgt zij voor de planning en structuur van projecten. Alle kanten van het proces worden daarbij realistisch belicht. Femke doet wat ze zegt en begeleidt met zorg de projecten van SmartNose.

Lisette Kraaijenhagen
Experience Consultant


Met haar passie voor marketing en klantonderzoek legt Lisette de verbinding tussen klantverwachting en merkrelevantie. Met meer dan 15 jaar ervaring in de Experience Economy weet zij als geen ander hoe een merk optimaal gebruik moet maken van zijn zintuiglijke iconen om hiermee de consument te boeien en te binden. Haar creativiteit, doorzettingsvermogen en enthousiasme zorgen ervoor dat projecten het gewenste resultaat opleveren.

Annick van Arkel
Junior Projectmanager


Annick is de jongste telg aan de belevingsboom. Tijdens haar studie Communicatie heeft ze veel onderzoek gedaan naar de verschillende invalshoeken voor klantonderzoek en klantbeleving. Bovenal is Annick is een professional en echte teamplayer, niet alleen binnen SmartNose maar ook in de verbinding van klanten en contacten binnen de diverse projecten. Contacten leggen en onderhouden is voor haar de drijfveer in haar werk. Ze is jong, werkt professioneel, is enthousiast, resultaatgericht, taakvolwassen en gedreven om het optimale voor de klant uit projecten te halen. Haar creativiteit, grote kennis en vaardigheden op het gebied van social media helpen haar hierbij. Kortom een prettig persoon om mee samen te werken.

Rene Smitz
Account manager


Rene is verbinder, creatief en doelgericht. Als accountmanager richt hij zich op (potentiële) SmartNose klanten en kijkt waar hun behoeftes liggen. Met zijn charme en vriendelijkheid zet hij de relatie en de wens van de klant altijd voorop.


SmartNose, Databankweg 12, 3821 AL Amersfoort
E-mail: info@smartnose.nl, Telefoon: +31 33 461 7355
KvK: 30138314 BTW nr.: NL805475746B01


Algemene voorwaarden - Privacybeleid

Wij accepteren de volgende betalingsmethode

© 2023 Alle rechten voorbehouden