Kom naar de Mindblowing Brainday!

De Mindblowing Brainday staat altijd in het teken van inspiratie, kennisdeling en inzichten in het nieuwste onderzoek op het gebied van merkbeleving, branding en zintuiglijke marketing. Dit jaar focust het event op Mindblowing Emotions. De Mindblowing Brainday is bedoeld voor o.a. product managers, marketeers, catagory managers en trade marketeers.

Smartnose is goed vertegenwoordigd op deze dag. Geur activeert emotie en daarom onmisbaar in de customer journey, maar geur is meer dan emotie alleen: Geur is een krachtig middel dat je kunt inzetten om je display- of schapbeleving te verrijken, je productherkenning te verbeteren en zo je omzet, traffic en merkwaarde te verhogen. Door middel van praktijkcases, trends, strategische en praktische tips voorzien we je van ‘mindblowing’ inzichten!

We verzorgen input in de vorm van lezingen en interactieve sessies op het gebied van:

  • De functies en kracht van geur binnen geurmarketing. Leer over de vele functies van geur, buiten het opwekken van emoties, en hoe geur kan bijdragen aan het verhogen van je merkbeleving en omzet.
  • Geurmarketing in het nieuwe tijdgewricht. Merken staan voor de uitdaging mee te bewegen met de ontwikkelingen en nieuwe behoeften in de huidige economie en maatschappij. Dit betekent dat zaken als design, productformules en verpakking aan hogere eisen moeten voldoen. Welke cruciale rol speelt geur hierin?
  • Casuspresentaties. Steeds meer grote merken zetten effectieve geurmarketing in en spelen in op trends. Graag presenteren wij Zwitsal die geur als krachtige sensorische icon inzet en Ecover Method die met hoogwaardige geuren de schoonmaakcategorie opschudt.

Ook onze partners Senta en Senseworld verzorgen input op het gebied van zintuigenmarketing op het event. Ervaar hierdoor een gevarieerd programma waarbij je je eigen route kunt samenstellen. Kies uit o.a. interessante kenniscolleges, innovatieve casuslezingen en interactieve werksessies van de diverse experts.

Dit evenement wordt georganiseerd door The Experience Network en is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over de kansen, toepasbaarheid en werking van de juiste zintuigenmarketing. Ontmoet productontwikkelaars, brand managers, researchers en marketeers en laat je inspireren!

Meld je aan voor 1 maart 2019, Voer de code 'Blow My Mind' in en ontvang €50,- vroegboekkorting!

Datum21 maart 2019
Tijdvan 12:00 tot 18:00, inclusief zinnenprikkelende lunch
LocatieSmarter Talents, Databankweg 12, Amersfoort
Kosten€ 345,- ex.BTWSmartNose, Printerweg 10, 3821 AD Amersfoort
E-mail: info@smartnose.nl, Telefoon: +31 33 461 7355
KvK: 30138314 BTW nr.: NL805475746B01


Algemene voorwaarden - Privacybeleid

Wij accepteren de volgende betalingsmethode

© 2019 Alle rechten voorbehouden