Beleef de wereld van de zintuigen!

Zintuigenworkshop

Tijdens de Zintuigenworkshop maak je kennis met de wereld van de zintuigen. Hoe werken zintuiglijke prikkels samen om een boodschap effectief over te brengen? Welke associaties maken onze hersenen bij bepaalde prikkels en hoe is dit toe te passen binnen marketing en branding? Met deze kennis gaan we aan de slag met het samenstellen van een eigen Zintuigenpalet. Aan het einde van de sessie evalueren we samen je palet en heb jij een basis voor het formuleren van jouw unieke (bedrijfs-)DNA.

Parfumworkshop

Leer tijdens een geurenworkshop onder professionele begeleiding alles over parfum en krijg een persoonlijke parfumanalyse van onze experts. Tijdens de workshop maak je een uniek parfum met behulp van pure zogeheten Basis, Middel en Top 'noten'. Ook wordt aandacht besteed aan de geurcategorieën (fragrance wheel), gepersonaliseerde etiketten en persoonlijk advies. Ondertussen genieten jullie van thee of koffie met wat lekkers.

Aan het einde van de dag neem je jouw eigen parfum mee naar huis in een persoonlijke verstuiver. Op deze manier kan je thuis genieten van jouw eigen unieke geur.

De geurenworkshop is tevens beschikbaar in combinatie met een overheerlijke gezonde lunch of high Tea verzorgd in Restaurant ZIN~VOL.

Neem gerust contact op en we maken een voorstel afgestemd op jouw wensen!

Offerte aanvragen
SmartNose, Databankweg 12, 3821 AL Amersfoort
E-mail: info@smartnose.nl, Telefoon: +31 33 461 7355
KvK: 30138314 BTW nr.: NL805475746B01


Algemene voorwaarden - Privacybeleid

Wij accepteren de volgende betalingsmethode

© 2021 Alle rechten voorbehouden