Lancering succesvolle campagne Seepje Geursnor

Met de 100% natuurlijke Seepje geur ‘Tintelfrisse Limoen’

Een campagne gericht op de 100% natuurlijke geur van Seepje: Dat zit wel snor! In samenwerking met Seepje lanceerde Smartnose onlangs de nieuwe geurende campagne, met als doel: de consument bewust te maken van Seepje’s eerlijke en natuurlijke parfum.

Veel producten geven niet of nauwelijks openheid van zaken als het aankomt op hun ingrediënten of gebruikte parfums. Seepje geeft daarentegen volledige openheid over de samenstelling van haar gebuikte parfums, die 100% natuurlijk zijn.

Smartnose begeleidde het proces; van concepting tot drukwerk. Het parfum werd met de nieuwste technieken verwerkt in het drukvernis, zodat er een wrijf-en-ruik geurkaart ontstond. Uit dit kaartje kan de geurende snor gedrukt worden, zodat je hem op kunt zetten en de heerlijke geur kunt ruiken! Benieuwd? Bestel hier de geursnor

Social media succes

De campagne is zeer positief ontvangen: Binnen een week zijn bijna alle geproduceerde kaarten al uitgestuurd. Met geweldige Instagram reacties tot gevolg:

Over het projectmanagement schreef Seepje:

“Super leuk om te zien dat zo’n veelzijdige campagne tot een succesvol eind is gekomen. Daarvoor wil ik jullie twee ontzettend voor bedanken! Het creatief meedenken en ‘t snelle schakelen heeft ervoor gezorgd dat die geursnorren er op tijd kwamen met een mooie kwaliteit :)”

En ook de collega's bij Smartnose en Senta waren enthousiast:

Wil jij ook een geurende campagne ontwikkelen? Smartnose denkt graag met je mee!

Neem contact op via onderstaand contactformulier.
SmartNose, Databankweg 12, 3821 AL Amersfoort
E-mail: info@smartnose.nl, Telefoon: +31 33 461 7355
KvK: 30138314 BTW nr.: NL805475746B01


Algemene voorwaarden - Privacybeleid

Wij accepteren de volgende betalingsmethode

© 2023 Alle rechten voorbehouden