top of page
Notouch2smell.jpg

Geurmarketing

Geuren zijn krachtige dragers van herinneringen, emoties, aandacht en informatie. Onze neus is het enige zintuig dat direct verbonden is met het deel van de hersenen waar emoties en stemmingen gereguleerd worden. Zet daarom in op geurmarketing om bezoekers een prettig gevoel te geven en shoppers te activeren met een geuruiting.

SmartNose is hèt bureau gespecialiseerd in geurbeleving en geurmarketing. Al meer dan 25 jaar creëren wij unieke strategische geurcommunicatie voor diverse organisaties, met behulp van geurend drukwerk, geurontwikkeling en -verspreiding, geurende POS materialen, premiums en giveaways. Hiernaast doet SmartNose onderzoek naar het effect van geurmarketing en beschikt het bedrijf door de jarenlange ervaring over een uitgebreide geurenbibliotheek.

Het effect van geur

Geurbeleving kan jouw merkbeleving op verschillende manieren verrijken. Wist je bijvoorbeeld dat een passende geurbeleving kan leiden tot een langer verblijf van de consument in de winkel, een verhoogd welbehagen, een lagere prijsperceptie en een hoger gevoel van veiligheid? Niet alleen in winkels, maar ook in pretparken, musea, treinen, bussen, openbare toiletten en winkelcentra.

  • Merk activatie

  • Informatie over nieuw product

  • Creëert meer attentie

  • Emotie

  • Herinnering

 

Benieuwd wat SmartNose kan betekenen voor jouw product of merk? We staan altijd klaar om mee te denken over jouw (geur)vraag. Neem contact met ons op en wij denken met je mee!

Laat je inspireren

Neem een kijkje in onze cases en laat je inspireren door 30 jaar geurmarketing.

Contact

Databankweg 12 

3821 AL Amersfoort

The Netherlands

+31 33 4617355

  • LinkedIn
  • Instagram

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page