top of page
Voorbeelden geurend drukwerk3.jpg

Seepje Geursnor

Met de 100% natuurlijke Seepje geur ‘Tintelfrisse Limoen’

Een campagne gericht op de 100% natuurlijke geur van Seepje: Dat zit wel snor! In samenwerking met Seepje lanceerde Smartnose onlangs de nieuwe geurende campagne, met als doel: de consument bewust te maken van Seepje’s eerlijke en natuurlijke parfum.

deze actie is niet meer geldig

Veel producten geven niet of nauwelijks openheid van zaken als het aankomt op hun ingrediënten of gebruikte parfums. Seepje geeft daarentegen volledige openheid over de samenstelling van haar gebuikte parfums, die 100% natuurlijk zijn.

Smartnose begeleidde het proces; van concepting tot drukwerk. Het parfum werd met de nieuwste technieken verwerkt in het drukvernis, zodat er een wrijf-en-ruik geurkaart ontstond. Uit dit kaartje kan de geurende snor gedrukt worden, zodat je hem op kunt zetten en de heerlijke geur kunt ruiken! 

Over het projectmanagement schreef Seepje
“Super leuk om te zien dat zo’n veelzijdige campagne tot een succesvol eind is gekomen. Daarvoor wil ik jullie ontzettend bedanken! Het creatief meedenken en ‘t snelle schakelen heeft ervoor gezorgd dat die geursnorren er op tijd kwamen met een mooie kwaliteit”.
bottom of page